Herr
1170 mvk

11-12 jan, Falköping och Ymer

17 jan, 2020
Lördagen den 11 jan möte vi ett helt annat Falköping än senast. De var duktiga men framför allt var de samspelta till tusen och hade en hög lägsta nivå. Även om vi saknade bredden i truppen så stod vi upp bra och den stora skillnaden var att vi gjorde fler misstag än Falköping. En rättvis seger till Falköping och vi fick ta nya tag i Borås dagen efter. Efter lite trevligt häng med gänget på kvällen/natten så bar det av till Borås. De 2 första seten gjorde vi det bra men en härlig kämpaglöd, vi var då i förarsätet. När 3e setet började fick Ymer momentum och vi började tappa. Trötta? För självsäkra? Vi kunde inte riktigt komma ur det och vi tappade 3e set klart. Vi försökte bygga tillbaka momentum i matchen men lyckades inte, vi föll och nya tappade poäng var ett faktum. I stort gjorde vi ingen dålig insats men för att vinna krävs mer och det är ju detta som gör det så roligt! Nya tag, nya matcher! Nu kör vi hela vägen!

15 dec Ymer hemma

15 dec, 2019
Det blev en tuff tillställning och matchen hade olika ansikten. I de första 2 seten vinner Malmö och har en mycket stabil defensiv, de följande 2 tappar vi och Ymer får momentum. Det sista setet var vi tvungna att ställa om och börja om. Vi tar det och ännu en vinst bärgad! Härligt!

14 dec Vindrarp hemma

14 dec, 2019
Det blev en längre match där MVK tog de 2 första för att sedan inte kunna hålla emot Engelholm som tog de nästa 2. Starkt att orka ta tillbaka i det 5e setet. 3-2 till MVK och ännu en härlig vinst!

7 dec Vindrarp borta

9 dec, 2019
Det blev en svängig match där vi åter igen stod som segrare. Vi behåller förstaplatsen i serien! Klicka på rubriken för att se vinnarbilden!

Inomhusträning inställd tillsvidare

1 apr, 2020
​Med anledning av folkhälsomyndighetens allmänna råd den 1 april 2020 beslutar Malmö Volleybollklubb att all inomhusträning, tävlingsspel och sammankomster ställs in tillsvidare. Läs mer
Md md toyota logo
Vi åker Toyota till våra matcher!
Md lgcisolering
LGC stöttar vår ungdomsverksamhet
Nyheter via RSS
Levererat av MyClub