Välkommen till Malmö Volleybollklubb


Ursprungsklubben Malmö Volleybollsällskap grundades 1977 och kom senare att slå sig samman med KFUM Malmö Volley på 1990-talet vilket också blev klubbens namn. 2018 bestämde sig klubben för att byta namn till Malmö Volleybollklubb och även arbeta för att utveckla barn och ungdomsverksamheten. Genom åren har klubben fostrat många duktiga och framgångsrika spelare och vissa har nått landslagsnivå.

Idag har klubben drygt 200 aktiva medlemmar i alla åldrar. Ungdomsverksamheten utgör den större delen av verksamheten och klubbens inriktning är att främja barn och ungdomsidrott. Barn och ungdomsverksamheten växer och det finns ett ökat intresse för volleyboll i Malmö. Klubben har idag tre stycken seriespelande lag. Herrlaget som spelar i Division 1 södra, Dam A som spelar i Division 2 södra och Dam B i division 3 södra.

Idag hittar ni Malmö Volleybollklubb i flertalet hallar i Malmö. Barn och ungdomsverksamheten tränar i Glasbrukshallen på Limhamn. Här hittar ni även vårat motionslag för de som antingen är vuxna nybörjare eller för dem som vill hålla igång sitt volleybollspel. Våra divisionsspelande damlag huserar i Limhamns sporthall och herrlaget finns återigen i Heleneholms sporthall.

Md st dmedlem
Bli stödmedlem i Malmö VK! Endast 300 kr som ger dig fritt inträde på våra elitseriematcher.
Md elitserien logo vit
Md md intresse mvk
Md basesport ny logo
Md logga alone 500x172
Nyheter via RSS
Levererat av MyClub